fredag 10 januari 2014

Veckobrev v.2

Hej!


Det var jättetrevligt att träffa eleverna och börja jobba igen! Vi började veckan med lite repetition i matte och sen fortsatte vi med att jobba med våra mattehäften. Eleverna är supertaggade och vill verkligen jobba. Då blir fröken glad =) 

Jag bloggade ut vårens idrottsschema i början av veckan och det viktiga är att det är skridskor på tisdagar, på baksidan av skolan, och inneidrott på torsdagar från och med nästa vecka fram till sportlovet. Om ni har hjälm och skridskor är det bra att ta med dessa men om ni inte har utrustning kan eleverna låna från skolan. Men vi har ett begränsat antal hjälmar och skridskor. 

På tisdag delas första läxan ut för året och ni kommer då få särskild information om den. Biblioteksbesöken är back on track och det är viktigt att lämna tillbaka de böcker som eleverna läst ut så kan de låna nya. Det är bra om eleverna har en bänkbok i skolan och en bok hemma. 

Vädret är inte pålitligt och ibland är det kallt och ibland är det blött och då är det extra viktigt att ha extra kläder på hyllan för barnen blir blöta. De dagarna det är kallt är det viktigt att ha varma vantar, mössor och ytterkläder när de leker ute, så de inte behöver frysa, för då blir leken mycket roligare =) 



Trevlig helg!


Serap 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar